BMW Group Malaysia dan rakan pengedarnya Auto Bavaria telah melancarkan pusat 4S baharu di Tebrau, Johor, untuk memberikan perkhidmatan terbaik buat para pelanggannya mulai 15 Julai 2020. Fasiliti baharu ini, atau lebih dikenali sebagai Auto Bavaria Tebrau, mengendalikan jenama termasuk BMW, BMW Motorrad, MINI dan BMW Premium Selection.

“BMW Group Malaysia berbangga dengan rangkaian pengedar kami di seluruh negara. Auto Bavaria yang telah bersama kami selama lebih 30 tahun berpengalaman dalam industri auto otif premium,
telah mencapai pertumbuhan yang luar biasa dalam tiga dekad yang lalu kerana mereka secara konsisten berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggan di seluruh Malaysia,” kata Harald Hoelzl, Pengarah Urusan BMW Group Malaysia.

Pusat pengedaran baharu ini terletak di bangunan berkeluasan 63,000 kaki persegi, yang mampu mempamerkan 10 unit kenderaan BMW dan BMW Motorrad, enam kenderaan MINI serta lapan kenderaan dari portfolio BMW Premium Selection. Antara kemudahan yang disediakan di premis ini termasuklah ruang lounge, Isetta Bar dan juga bahagian BMW Lifestyle.

“Perjalanan baharu mendahului kami di wilayah selatan untuk memberikan pengalaman pemilikan premium kepada lebih banyak bagi pelanggan di sini. Kami terus berpegang teguh pada janji kami untuk memberikan bukan hanya yang terbaik dalam aspek layanan pelanggan, tetapi untuk melebihi harapan dalam memberikan apa yang selalu diharapkan oleh BMW – Sheer Driving Pleasure,” ujar Andy Tian, pengedar utama Auto Bavaria Tebrau.

Auto Bavaria Tebrau ini berlokasi di 3B, Jalan Persiaran Tebrau, Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru.

Tags: