Menjelang tahun baru, adakah anda juga sedang mencari kenderaan baru? Jika ingin membeli sebuah kereta sebagai menandakan ketibaan tahun baru 2023, ada banyak pilihan yang tersedia di acara myTukar CNY AutoFair 2023, yang bakal berlangsung di myTukar Puchong South Retail Experience Centre pada 6-8 Januari 2023.

Seperti biasa, acara keempat — dan yang ketiga di Puchong South — ini menjanjikan pelbagai jenis kenderaan yang telah menerima kelulusan myTukar Certified Pre-Owned, bermula dari kereta keluaran jenama tempatan mahupun luar, melibatkan Proton, Perodua, Honda dan Toyota hinggalah kepada jenama premium seperti BMW dan Mercedes-Benz.

Pelbagai manfaat lain juga menanti anda, dengan ganjaran bernilai sehingga RM168,888 boleh dinikmati di AutoFair berkenaan. Ini termasuklah diskaun sehingga RM16,000 untuk kenderaan dengan myTukar Certified serta kadar faedah serendah 3.00% setahun.

Sebagai tambahan, bagi semua kenderaan yang ditempah ketika acara berkenaan, pembeli yang berpotensi berpeluang membawa pulang baucar bernilai sehingga RM500 daripada pelbagai jenama (DK Schweizer, V-Kool, Blueair, Recaro). Anda juga berpeluang untuk memenangi baucar dan rebat bernilai sehingga RM77,000 melalui promosi Spin & Win. Hadiah terdiri daripada Starbucks, kad TnG dan Petron, rebat tunai sehingga RM8,888 dan servis myTukar PERCUMA.

myTukar juga menawarkan servis mengecat kereta yang eksklusif hanya untuk pelanggan yang membeli kereta di AutoFair ini, dengan diskaun sehingga 40%+10% bagi semua model kenderaan. Harga bermula dari serendah RM1,620! Jangan lupa tentang promosi hebat ini sekiranya anda membeli kereta di AutoFair nanti.

Trade-in kereta juga boleh dilakukan di acara berkenaan — perunding jualan myTukar akan menyediakan pemeriksaan terus dan menentukan nilai trade-in maksimum untuk kenderaan anda di acara itu nanti.

Pembelian anda juga dijamin mudah dan tanpa masalah. Ini kerana, semua kenderaan myTukar Certified telah menjalani pemeriksaan 160-point melibatkan enjin, stereng, brek, suspensi, transmisi dan juga klac. Bahagian luaran dan dalaman juga diperiksa, dan ujian diagnostik turut dilakukan bagi memastikan tiada sebarang kerosakan lain. myTukar juga memberi jaminan yang semua kereta tersebut tidak pernah terlibat dalam kemalangan teruk, tidak menunjukkan tanda terkesan oleh banjir atau kebakaran, serta meter jarak perbatuannya juga tidak diubah.

Jadi, jika anda sedang mencari kenderaan, kunjungilah myTukar CNY AutoFair 2023 di myTukar Retail Experience Centre – Puchong South, yang bakal berlangsung dari 6-8 Januari 2023 dari 9 pagi hingga 8 malam setiap hari. Untuk maklumat lanjut, layari laman rasmi acara. Anda juga boleh menghubungi:

Tel : 03-7890 4499
WhatsApp : +6018-2249999
Email: [email protected]

myTukar Retail Experience Centre – Puchong South
Lot 14225, KM 3.8,
Lebuhraya Damansara–Puchong,
47100 Puchong, Selangor