Perkhidmatan LRT dan MRT lanjut operasi hingga 1 pagi sempena Piala AFF Suzuki 2018 11 Disember ini

Perkhidmatan LRT dan MRT lanjut operasi hingga 1 pagi sempena Piala AFF Suzuki 2018 11 Disember ini

Prasarana Malaysia Berhad telah mengumumkan operasi perkhidmatan LRT Laluan Sri Petaling/Ampang, LRT Laluan Kelana Jaya dan MRT Laluan Sungai Buloh-Kajang akan dilanjutkan sehingga pukul 1 pagi pada 11 Disember ini bersempena aksi final pertama Piala AFF Suzuki 2018 di antara Malaysia dan Vietnam di Kompleks Sukan Nasional Bukit Jalil.

Menurut makluman, penumpang boleh menggunakan perkhidmatan itu termasuk bertukar laluan di Stesen Masjid Jamek, Plaza Rakyat, Pasar Seni dan Maluri. Ini menggalakkan orang ramai yang ingin menyaksikan perlawanan tersebut supaya menggunakan perkhidmatan berkenaan untuk perjalanan yang mudah, selesa dan selamat.

Mereka juga disaran menggunakan fasiliti ‘park n ride’ yang disediakan di stesen-stesen MRT dan LRT khususnya di sepanjang Laluan LRT Sri Petaling terutamanya di Putra Heights, Muhibbah, Awan Besar, Kinrara BK5, IOI Puchong Jaya, Pusat Bandar Puchong, Taman Perindustrian Puchong, dan Kompleks Parkir Bertingkat Bandar Tasik Selatan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required