Pasaran China menerima sebuah model elektrik baru, iaitu ArcFox Alpha-T, yang merupakan satu hasil daripada kerjasama antara BAIC dan juga Magna. Ia juga diletakkan di bawah jenama BJEV, yang merupakan jenama kenderaan elekrik baru BAIC.

SUV elektrik ini mempunyai ukuran panjang 4,788, lebar 1,940 mm, tinggi 1,683 mm dan jarak roda 2,915 mm. Kuasa penggerak datang daripada pek bateri 93.6 kWH keluaran SK dan Korea Selatan dan dihantar kepada dua motor elektrik untuk menghasilkan 218 hp dan 360 Nm tork.

Melalui pakej ini, Car News China melaporkan Alpha-T boleh memberikan jarak gerak 653 km semasa melalui kitaran ujian NEDC. Perincian lain masih banyak yang belum disiarkan tetapi GizChina melaporkan model ini mampu memberikan ciri pemanduan autonomous Level 2 melalui pakej pemanduan Alpha-Pilot.

Pengeluaran Alpha-T dilakukan di Zhenjiang, Jiangsu di China, dan kilangnya mempunyai kapasiti menghasilkan 180,000 buah kenderaan dalam masa setahun. Selain pengeluaran model ArcFox, kilang ini juga ada menerima kontrak penghasilan kenderaan elektrik bagi syarikat baru lain yang tidak mempunyai kilang.

ArcFox Alpha-T sudah mula dijual di China pada harga 280,000 yuan (RM172,005), walaubagaimanapun penghantaran kepada pelanggan hanya akan bermula pada bulan Ogos.