Jalan susur masuk Ebor-Shah Alam di persimpangan bertingkat Shah Alam ditutup hingga 9 Ogos – PLUS

Jalan susur masuk Ebor-Shah Alam di persimpangan bertingkat Shah Alam ditutup hingga 9 Ogos – PLUS

PLUS Malaysia Berhad (PLUS) telah mengumumkan penutupan jalan susur masuk Ebor ke Shah Alam di KM0 (Arah Utara) di Lebuhraya Utara- Selatan Hubungan Tengah (ELITE) ditutup kepada semua kenderaan dari 5 hingga 9 Ogos 2020, mulai jam 10 malam hingga 5 pagi.

Penutupan ini bagi membolehkan kerja-kerja penyelenggaran turapan jalan dapat dilaksanakan dengan selamat di sepanjang laluan tersebut.

Sehubungan itu, pelanggan lebuh raya dari arah Ebor/ELITE yang ingin menuju ke Shah Alam/Bukit Jelutong, dinasihatkan untuk menggunakan laluan alternatif dengan keluar dari lebuh raya menggunakan Plaza Tol Setia Alam.

Orang ramai boleh memasuki semula ke lebuh raya selepas membuat pusingan-U di Plaza Tol Setia Alam untuk meneruskan perjalanan ke Shah Alam/Bukit Jelutong dengan lebih lancar dalam tempoh tersebut.

PLUS menasihatkan pelanggan lebuh raya yang menggunakan laluan tersebut supaya merancang perjalanan serta mematuhi semua papantanda dan arahan yang disediakan oleh pihak PLUS.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required