Puspakom Miri dan Segamat ditutup sementara

Puspakom Miri dan Segamat ditutup sementara

Puspakom Sdn Bhd telah mengumumkan penutupan sementara pusat pemeriksaan kenderaannya bagi cawangan Segamat di Johor dan Miri di Sarawak bermula semalam (26 Ogos) sehingga ke tarikh yang bakal dimaklumkan kelak. Ini berikutan pelaksanaan kerja-keja proses disinfeksi dan sanitasi bagi memastikan keselamatan semua pihak.

Menurut Puspakom, bagi pelanggan yang telah membuat temujanji bagi tarikh dalam tempoh berkenaan, slot berkenaan terpaksa dibatalkan dan bayaran temujanji akan dipulangkan secara automatik dalam tempoh 30 hari.

“Temujanji pemeriksaan boleh dilakukan semula apabila pusat pemeriksaan buka kembali seperti biasa. Sehubungan dengan ini, pelanggan diminta untuk mengabaikan Peringatan Temujanji MyPUSPAKOM jika menerimanya sepanjang tempoh penutupan cawangan tersebut.

“Orang ramai boleh mengikuti Facebook Puskapom atau melayari www.puspakom.com.my untuk mendapatkan maklumat terkini berhubung operasi Puspakom dari semasa ke semasa,” ujar kenyataan yang dikeluarkan itu.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required