Puspakom telah mengumumkan penutupan sementara Pusat Pemeriksaan Kenderaan cawangan Pekan, Pahang bermula semalam bagi melakukan proses disinfeksi dan sanitasi.
Bagi pelanggan yang telah membuat temujanji pemeriksaan di cawangan tersebut, bayaran temujanji akan dipulangkan secara automatik dalam tempoh 30 hari dan pelanggan diminta untuk mengabaikan Peringatan Temujanji MyPUSPAKOM jika ada menerimanya.
Sebagai alternatif, pelanggan yang terjejas akibat penutupan boleh hadir ke cawangan berdekatan secara walk-in dengan membawa slip temujanji Puspakom Pekan sebagai bukti temujanji.
Menurut Puspakom, cawangan berkenaan dijangka akan beroperasi semula pada 13 Disember 2021. Untuk mengetahui maklumat terkini mengenai perkara ini, sila layari laman web www.puspakom.com.my atau Facebook Puspakom.
Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.