Sebahagian Hentian Sebelah Juru arah selatan di Lebuhraya PLUS ditutup hingga 30 Okt 2024

Sebahagian Hentian Sebelah Juru arah selatan di Lebuhraya PLUS ditutup hingga 30 Okt 2024

PLUS Malaysia telah memaklumkan bahawa sebahagian daripada kawasan Hentian Sebelah Juru (arah selatan) di Lebuhraya Utara-Selatan ditutup sejak semalam (16 Mei) sehingga 30 Oktober 2024. Ia adalah bagi kelancaran kerja-kerja penambahbaikan turapan jalan di lokasi berkenaan.

“Kerja-kerja penambahbaikan ini akan dijalankan dalam tiga fasa bagi mengelakkan sebarang gangguan kepada aliran trafik. Seluruh kemudahan termasuklah tandas awam, surau, kedai makan dan stesen minyak di hentian sebelah ini akan beroperasi seperti biasa.

“Pada masa yang sama, pengguna lebuh raya juga dinasihatkan supaya mematuhi semua papan tanda trafik serta arahan yang dikeluarkan oleh pihak PLUS dari masa ke masa ketika melalui kawasan kerja terbabit,” kata PLUS menerusi kenyataan yang dikeluarkan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required