Ujian Rintis Awam Skim Penyaluran Trafik di Lingkaran Putrajaya, ELITE pada 4-7 Jun dan 10-14 Jun – PLUS

Ujian Rintis Awam Skim Penyaluran Trafik di Lingkaran Putrajaya, ELITE pada 4-7 Jun dan 10-14 Jun – PLUS

PLUS Malaysia Berhad (PLUS) telah mengumumkan bahawa Ujian Rintis Awam Skim Penyaluran Trafik dilaksanakan di laluan Lingkaran Putrajaya, Lebuhraya Utara-Selatan Hubungan Tengah, ELITE di KMP7.40 hingga KMP7.65 (menghala ke Putrajaya) dan di laluan susur keluar di Lebuhraya Maju Expressway Sdn. Bhd (MEX) (menghala ke Putrajaya).

Ia dilaksanakan mulai hari ini (4 Jun) hingga 7 Jun dan 10 hingga 14 Jun 2024 pada setiap jam 6 pagi hingga 10 pagi. Menurut PLUS, ujian berkenaan bertujuan bagi membantu mengurangkan kesesakan, sekaligus melancarkan pergerakan trafik pada waktu puncak di laluan tersebut.

“Pengguna lebuh raya dinasihatkan supaya mematuhi semua papan tanda trafik serta arahan yang dikeluarkan oleh pihak PLUS dan MEX dari masa ke masa ketika melalui kawasan terbabit,” kata PLUS menerusi kenyataan yang dikeluarkan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required