Polis beri 50% diskaun saman pada 15-17 Ogos dalam program Madani Zon Selatan 2024 di UTM Skudai, JB

Polis beri 50% diskaun saman pada 15-17 Ogos dalam program Madani Zon Selatan 2024 di UTM Skudai, JB

Polis DiRaja Malaysia (PDRM) bakal menawarkan diskaun saman trafik sebanyak 50% pada 15 hingga 17 Ogos 2024. Ia adalah sempena program Madani Rakyat Zon Selatan 2024 yang akan berlangsung di Dataran UTM, Skudai, Johor Bahru.

Seperti amalan sebelum ini, pemberian diskaun saman ini tidak ditawarkan untuk kesalahan seperti saman lampu isyarat merah, saman menggunakan lorong kecemasan, saman memotong secara berbahaya dan saman memotong di garisan kembar

Ini termasuk juga dengan saman Kemalangan, saman Non Compund (NC), saman bicara mahkamah, saman melibatkan lori, saman ubahsuai ekzos dan saman Ops Selamat tahun semasa.

Jadi, jika anda berada di Johor Bahru atau daerah sekitarnya pada tarikh berkenaan, jangan lupa ambil peluang ini untuk mendapatkan kadar diskaun bagi saman trafik terpilih. Sila lunaskan tunggakan saman yang ada bagi mengelakkan nama disenarai hitam atau disekat untuk pembaharuan cukai jalan atau lesen memandu.

Bagi yang merancang untuk ke program berkenaan, pihak urus setia menyediakan surau, tandas dan trak makanan selain lebih 1,000 lot tempat letak kereta dan bas ulang-alik yang akan memudahkan pengunjung ke lokasi program. Selain itu, banyak aktiviti menarik bakal diadakan, termasuklah penukaran topi keledar yang dianjurkan oleh Kementerian Pengangkutan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required