Kontijen Polis Selangor bakal menawarkan diskaun saman trafik bagi kesalahan terpilih sebanyak 50% pada 20 hingga 21 September 2024 (Jumaat-Sabtu ini) bertempat di Hotel Wyndham, Klang. Di mana kaunter saman trafik berkenaan dibuka dari jam 9 pagi hingga 4 petang.
Seperti amalan sebelum ini, pemberian diskaun saman ini tidak ditawarkan untuk kesalahan seperti saman lampu isyarat merah, saman menggunakan lorong kecemasan, saman memotong secara berbahaya dan saman memotong di garisan kembar. Selain itu, saman atas kesalahan kemalangan, saman Non Compund (NC), saman bicara mahkamah, saman melibatkan lori dan saman ubahsuai ekzos juga tidak layan menikmati tawaran diskaun ini.
Jadi, jika anda berada di Klang atau daerah sekitarnya pada tarikh berkenaan, jangan lupa ambil peluang ini untuk mendapatkan kadar diskaun bagi saman trafik terpilih. Sila lunaskan tunggakan saman yang ada bagi mengelakkan nama disenarai hitam atau disekat untuk pembaharuan cukai jalan atau lesen memandu.
Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.
Does it include saman guna alat komunikasi semasa memandu?