GrandSaga1

Taliworks Corporation Berhad (TCB), syarikat pegangan Grand Saga Sdn Bhd (Grand Saga), yang kini memegang konsesi Lebuhraya Cheras-Kajang, telah mengumumkan pemberian diskaun sebanyak 10% bagi pengguna Kelas 1 Lebuhraya Cheras-Kajang (Grand Saga) pada 8 Februari ini sempena sambutan Tahun Baru Cina (CNY). Diskaun itu berkuat kuasa mulai 12.01 tengah malam hingga 11.59 malam pada 8 Februari ini.

Dalam masa yang sama, Grand Saga juga akan mengedarkan 1,000 kad Touch ‘n Go, yang biasanya berharga RM10, dengan nilai sedia ada sebanyak RM4. Ia akan diedarkan secara percuma di lorong tunai plaza tol NNKSB bermula Jumaat ini (5 Februari) sehingga stok masih ada.

Pengurus Besar Kanan Grand Saga, A.Rajasolan berkata ia adalah sebahagian daripada inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) bertemakan ‘Berkhidmat untuk Rakyat, Membantu Komuniti’ bagi menghargai penggunanya.

Lebuh Raya Cheras-Kajang Highway ialah antara laluan empat lorong pertama di Malaysia, yang sepanjang 11.5 kilometer dari Persimpangan Connaught, Cheras ke Saujana Impian, Kajang.