12660_K Series_Website Slider_1280Wx524hpx

NAZA KIA Malaysia, pengedar rasmi kenderaan KIA di Malaysia melancarkan kempen terbaharu mereka – ‘K Suprise Series’ – untuk menarik pelanggan baru.

Untuk masa yang terhad, pembeli kereta baru akan menikmati bonus sehingga RM15,888 dan juga servis penyelengaraan percuma selama tiga tahun untuk model terpilih. Servis percuma selama tiga tahun atau bersamaan 60,000 km tersebut adalah termasuk kos buruh dan alat ganti (pelanggan perlu menepati jadual servis untuk terus menikmati promosi ini). Kempen ‘K Suprise Series’ ini akan meliputi pembelian model Rio Sedan, Cerato K3, dan juga Optima K5.

Selain dari bonus pembelian, pelanggan yang memandu uji model Kia di bilik pameran juga bakal diberikan peluang untuk memenangi tiket perlawan bola sepak Euro 2016 di Perancis menerusi cabutan bertuah ‘Kia Lucky Drive to France‘. Setiap pelanggan yang memandu uji sebarang model Kia akan menerima kupon cabutan bertuah dan berkelayakan secara automatik untuk menyertai pertandingan ini. Kesemua pemenang akan diumumkan pada bulan Mei 2016.