audi-kl-sc

Euromobil telah mengumumkan Audi Service Kuala Lumpur turut beroperasi pada hari Ahad. Ini bermakna pusat servis yang terletak di Jalan Chan Sow Lin itu beroperasi selama tujuh hari seminggu sejak September lalu.

“Kami percaya para pelanggan kami berhak menerima servis yang berkualiti tinggi bagi keseluruhan pengalaman pemilikan dengan jenama Audi. Membuka pusat servis ini pada Ahad adalah sebahagian daripadanya dan ini turut membuktikan komitmen kami terhadap permintaan yang meningkat di kalangan para pelanggan yang sibuk dengan urusan harian sekiranya mahu menghantar kenderaan mereka untuk diselenggara selain pada hujung minggu,” ujar Datuk Seri Syed Faisal Albar, Pengarah Urusan Kumpulan DRB-Hicom.

Audi Service Kuala Lumpul mempunyai 42 tenaga kerja terlatih termasuk penasihat servis, juruteknik dan konsultan. Ia mempunyai 26 petak penyelenggaran dan dibuka untuk semua kenderaan Audi, sama ada yang dibeli dari pengedar rasmi atau pun saluran pengimport (grey importer). Waktu operasinya dilanjutkan pada Ahad (10 pagi hingga 6 petang) adalah bagi servis standard Audi Fastlane. Hubungi 03-9222 0390 untuk temujanji.