MINI Malaysia kini memperkenalkan sebuah platform digital bagi pelanggan yang berminat untuk pembelian kenderaan keluarannya, dikenali sebagai MINI eShop. Platform berkenaan membolehkan pelanggan untuk menikmati pengalaman lengkap membuat tempahan kenderaan secara digital sepenuhnya, di mana pelanggan boleh meninjau keseluruha barisan model yang ada dengan mudah.

Sempena pengenalan eShop berkenaan, MINI juga melancarkan kempen MINIMISE, yang menawarkan kadar faedah yang menarik bermula dari 0% secara eksklusif bagi model Cooper S E Countryman All4 F60 plug-in hybrid.

Bukan itu sahaja, kerana turut ditawarkan ialah rebat tunai bernilai RM16,000 dan sokongan bayaran ansuran bernilai RM5,000 juga disediakan. Pelanggan juga berpeluang untuk mendapatkan MINI Public Charging Cable secara percuma, termasuk kad ChargeNow bagi tempoh setahun, dan boleh memanfaatkan 309 kemudahan pengecas ChargeNow di seluruh negara.

Kempen MINIMISE juga menawarkan promosi menarik bagi model lain MINI, dengan sokongan bayaran muka sebanyak RM3,000 hingga RM5,000 dan rebat tunai dari RM8,000 hingga RM22,000, bergantung kepada model. Kempen berkenaan sah sehingga 30 Jun 2020, sementara stok masih ada. Maklumat lanjut mengenai kempen MINIMISE ada di sini.