Koleksi barangan-barangan rasmi keluaran Honda Malaysia yang baru sahaja dilancarkan Mac lalu kini sudah pun boleh anda beli secara atas talian menggunakan aplikasi Shopee. Barisan barangan dengan nama ‘TEI’ (akronim dari Trust, Equality dan Individuality) yang terdiri dari 21 item berkenaan dihasilkan dalam empat koleksi berbeza iaitu korporat, gaya hidup, pakaian aktif, dan juga kelengkapan perjalanan.

“Siri TEI ini telah diterima baik oleh penggemar dan peminat Honda di Malaysia kerana ia seiring dengan trend, rekaan yang menarik serta sangat berkualiti. Jualan siri TEI ini menyaksikan peningkatan sebanyak 18% pada bulan pertama pengenalannya berbanding bulan pertama jualan siri ‘Challenging Spirit’ sebelumnya. Koleksi gaya hidup menyumbang sehingga 46% dari keseluruhan jualan barangan,” kata CEO dan Pengarah Urusan Honda Malaysia Toichi Ishiyama.

Sempena pelancaran barangan rasmi TEI ini di Shopee, Honda Malaysia mengumumkan mereka akan mengadakan “tawaran menarik lima-penjuru” yang hanya dilangsungkan selama sehari iaitu pada Sabtu ini, 25 Julai 2020. Menerusi tawaran berkenaan, pelanggan akan menerima baucer RM10, baucer Shopee Coins Cashback, diskaun 10% untuk shocking sales, diskaun 10% untuk mall sales dan potongan RM7 untuk barangan terpilih. Tertakluk pada terma dan syarat.

Potongan RM7 adalah untuk barangan seperti beg Crossbody, Payung (30-inci), gegelang kunci dan juga set Key Pouch, topi, beg kasut, botol air boleh renyuk dan Hoodie (saiz M, unisex). Kuantiti barangan adalah terhad, dan ia ditawarkan secara ‘siapa cepat dia dapat’.

Anda boleh lihat semua barangan ini di Shopee menerusi akaun rasmi Honda Malaysia (hondamalaysia.os), dan sekali lagi diingatkan bahawa jualan promosi satu hari yang disebutkan tadi akan berlangsung pada Sabtu ini.