Honda Malaysia sedang menuju ke angka 1,000,000 unit kenderaannya di Malaysia sejak pengenalan pada tahun 2001. Untuk itu, sebuah kempen sebagai tanda penghargaan kepada pengguna, dikenali sebagai 1 Million Dreams dianjurkan dan terbuka kepada semua.

Kempen ini menyediakan tujuh buat model edisi khas seumpamanya sebagai hadiah. Mengapa tujuh? Kerana untuk mencerminkan pencapaian tujuh angka (1,000,000 unit) kenderaannya di Malaysia. Kempen ini akan berlangsung sehingga 24 Mac nanti, dan pengumuman pemenang akan dibuat menjelang hujung bulan yang sama.

Tujuh model edisi khas yang terlibat ialah Jazz, City, Civic, Accord, BR-V, HR-V dan CR-V. Hanya ada satu unit bagi setiap model berkenaan untuk direbutkan. Keistimewaan yang ditampilkan ialah semua unit ini menggunakan warna putih berkilau dengan kemasan hitam dan merah sebagai perinciannya. Ini juga merupakan kerja mengecat berkualiti tinggi — termasuk bahagian bumbung hitam — dan bukannya sekadar menggunakan pelekat.

Di beberapa tempat juga ada dilekatkan lencana “1 Million Dreams” sebagai tanda, misalnya pada bahagian atas fender di luar, hujung papan pemuka dan perehat kepala di dalam. Stereng balutan kulitnya juga datang dengan kemasan jahitan merah serta penanda merah pada kedudukan jam 12. Selain itu, key pouch yang diberikan juga edisi terhad.

Namun, kalau anda duit untuk membeli model-model ini pun tak boleh, kerana ia bukan untuk dijual. Honda Malaysia ingin memberikannya secara percuma melalui sebuah peraduan mudah yang dijalankan sempena kempen ini. Anda hanya perlu melakukan beberapa aktiviti untuk melayakkan anda untuk ikut serta.

Menempah dan mendaftar sebuah kenderaan baru Honda dalam tempoh kempen ini akan memberikan anda peluang terbesar untuk menang, masing-masing dengan tiga dan empat penyertaan. Dan, jika anda menggunakan aplikasi HondaTouch, semua kelayakan penyertaan itu meningkat lima kali ganda.

Selain itu, anda juga boleh memperoleh penyertaan dengan cara bermain permainan 1 Million Dreams di laman web rasmi Honda Malaysia, memandu uji kereta Honda atau menghantar kereta Honda anda untuk servis di pengedar sah. Borang penyertaan pula boleh dihantar melalui pengedar sah Honda ataupun laman web rasmi. Selain itu, hadiah-hadiah lain turut ditawarkan melibatkan kerjasama dengan Shoppee, Watsons dan Cuckoo, dengan keseluruhan habuan bernilai RM1 juta.

Honda Malaysia akan mengumumkan pemenang bertuah bagi kempen 1 Million Dreams ini pada penghujung Mac nanti. Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi atau kunjungi 102 pengedar sah Honda seluruh negara. Anda juga boleh menghubungi talian bebas tol Honda Malaysia di 1-800-88-2020.

Edisi Khas Honda 1 Million Dreams

Honda Jazz

Honda City

Honda Civic

Honda Accord

Honda HR-V

Honda CR-V

Honda BR-V