JPJ eBid: Siri plat nombor BRD kini dibuka bidaan

JPJ eBid: Siri plat nombor BRD kini dibuka bidaan

Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) telah mengumumkan siri plat nombor dari Selangor, BRD, bersedia untuk dibida menerusi platform bidaan dalam talian, JPJ eBid.

Mula dibuka bidaannya sejak 10 September 2022, ia berlangsung selama lima hari dan akan berakhir jam 10 malam pada 14 September ini. Seperti biasa, keputusannya akan dikeluarkan pada keesokan harinya,15 September 2022. Kini keseluruhan proses adalah secara dalam talian, dan pembida akan menerima sebarang perkhabaran (sama ada baik atau sebaliknya) menerusi e-mel.

Sekarang ni lebih mudah mendapatkan siri plat nombor yang diingini tanpa menggunakan khidmat pihak ketiga (termasuk runner), malah boleh menjimatkan kos serta masa. Anda boleh rujuk artikel kami sebelum ini berkenaan dengan JPJ eBid termasuk cara-cara yang diperlukan untuk membida nombor pendaftaran yang diingini.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required