Polis Sarawak tawar diskaun saman pada 24-25 Sept

Polis Sarawak tawar diskaun saman pada 24-25 Sept

Polis Sarawak bakal menawarkan diskaun saman trafik sebanyak 50% pada hujung minggu ini iaitu 24 hingga 25 September 2022 sempena dengan acara Jelajah Kehakiman Peringkat Negeri Sarawak 2022.

Selain membayar saman trafik di tapak acara yang bakal dilangsungkan di Plaza Merdeka Mall, Kuching, orang ramai juga boleh berbuat demikian di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuching pada tarikh yang sama, jam 10 pagi hingga 6 petang.

Walau bagaimana pun, pengurangan saman trafik ini tidak ditawarkan bagi kesalahan kemalangan, memotong secara merbahaya, menggunakan lorong kecemasan, tidak mematuhi isyarat lampu merah, memotong di garisan berkembar, kesalahan yang dikategorikan tidak boleh dikompaun (NC), kesalahan yang berstatus perbicaraan di mahkamah, kesalahan berkaitan kenderaan berat, dan kesalahan ubahsuai ekzos kenderaan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required