ACE 2022 hari ini berlangsung untuk hari kedua, yang akan berakhir 7 malam nanti, menampilkan penaja bersama seperti myTukar, Petron dan Yinson GreenTech dengan 12 jenama automotif yang mengambil bahagian di Pusat Persidangan Setia City (SCCC).

Kepada yang ingin mencari kereta terpakai atau trade-in kenderaan sedia ada, ruang pameran myTukar adalah tempatnya. Terdapat kira-kira 50 buah kenderaan terpakai dibawa dan dipamerkan di acara ini, dengan stok tersedia tentunya.

Membeli kereta terpakai dari myTukar bermakna anda tidak perlu menunggu lama untuk menerima kereta yang dibeli itu. Dan pembelian boleh diserahkan ke rumah anda dalam tempoh seminggu serta datang dengan jaminan pulangan wang lima-hari. Pembelian kenderaan dari myTukar juga datang dengan jaminan setahun, serta dua slot servis percuma.

Selain itu, jika beli kenderaan baru dan trade-in dengan myTukar juga akan diberikan penilaian kereta anda di tempat pilihan anda, serta lengkap dengan tempoh harga tetap selama 30-hari.

myTukar juga menawarkan baucar RM1,000 bagi 25 pelanggan pertama yang membuat tempahan kereta terpakai atau trade-in kenderaan mereka menerusi platform berkenaan. Mereka yang trade-in kenderaan akan menerima baucar RM500 masing-masing untuk V-Kool dan Blueair. Sementara 25 lagi pelanggan terawal yang membuat tempahan kereta terpakai akan menerima baucar RM500 untuk Dodomat dan RM500 untuk kerusi kanak-kanak Recaro. Jika anda trade-in kenderaan dan menempah kereta terpakai lain sekaligus, jumlah baucar akan meningkat kepada RM1,500.

Hadiah tidak berakhir di situ. Tempahan kereta baru yang telah disahkan pula akan membolehkan anda untuk layak dalam cabutan bertuah dengan tawaran pelbagai hadiah, termasuk 10 telefon pintar bernilai RM2,300 setiap satu dan hadiah utama terdiri daripada pakej percutian untuk dua orang bernilai RM10,000!

Walaupun dengan peraturan pandemik Covid-19 yang semakin longgar kini, kami masih akan mengambil langkah berjaga-jaga untuk memastikan keselamatan semua orang. Pengunjung adalah digalakkan untuk menggunakan pelitup muka sepanjang masa ketika berada di dalam ruang pameran, dan cecair sanitasi tangan juga akan diletakkan di beberapa tempat di sepanjang acara berlangsung.