Shell lancarkan rangkaian produk penjagaan kereta

Shell lancarkan rangkaian produk penjagaan kereta

Shell Malaysia secara rasmi melancarkan rangkaian produk penjagaan kereta yang kini dijual di semua stesennya di seluruh Semenanjung Malaysia, dan turut bakal di bawa ke pasaran Malaysia Timur tidak lama lagi. Untuk tempoh masa terhad, pelanggan-pelanggan Shell turut ditawarkan diskaun 20% untuk pembelian rangkaian produk penjagaan kereta baharu ini.

Sebanyak enam produk dihasilkan untuk rangkaian baharu ini, lengkap untuk penjagaan luaran dan dalaman kereta anda. Bagi produk penjagaan luaran, ia terdiri dari Syampu Kereta Shell, Syampu dan Wax Kereta Shell serta Shell
Speedwax, didakwa “berkesan menghilangkan karat, menghapuskan sisa minyak dan gris, dan memberikan kilauan yang menakjubkan kepada kenderaan anda.”

Manakala untuk produk penjagaan bahagian dalaman pula, ia terdiri dari Kain Mikrofiber Shell, Pencuci Barangan Kulit Shell dan Pembersih Dalaman Shell yang “berkesan membersih kenderaan anda, memastikan ia bebas daripada kuman dan selamat untuk keluarga,” kata Shell dalam kenyataan yang dikeluarkan.

“Tahun ini dimulakan dengan pelancaran bahan api terbaik kami dengan memberikan tambahan 15 kilometer bagi setiap tangki penuh. Kini, dalam perjalanan kami untuk menjadi ‘Better by Far’, kami bercita-cita menjadi destinasi sehenti untuk semua pelanggan dengan pelancaran produk penjagaan kereta baharu kami. Rangkaian produk penjagaan kereta terbaru kami adalah bukti dedikasi ini, memenuhi semua keperluan pembersihan pelanggan dan meningkatkan pemanduan harian mereka dengan kepuasan dan keseronokan,” kata Seow Lee Ming, Pengurus Besar, Mobiliti, Malaysia.

“Dengan produk yang direka khas oleh Shell, memilih penyelesaian yang tepat untuk keperluan kereta anda kini menjadi lebih mudah. Kami sedang menjalankan misi untuk menyampaikan pengalaman pemanduan yang terbaik, memberikan anda kebanggaan dan keyakinan selepas melakukan penjagaan kenderaan anda. Komitmen ini menekankan dedikasi Shell untuk menyediakan pengalaman pelanggan yang luar biasa, yang meningkatkan setiap pemanduan,” tambahnya lagi.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Mohd Farid Awaludin

Farid mula menggilai kereta dengan menghafal logo dan jenama kereta ketika berumur 4 tahun, dan selanjutnya belajar membaiki kereta di institut kemahiran awam tempatan. Selalu membayangkan diri menjadi kerdil masuk ke dalam sistem mekanikal untuk diagnosis masalah dan memahamkan diri sendiri berkenaan teknologi baru. Dek selalu berangan mahu jadi seperti Tiff Needell, akhirnya diberi peluang untuk menyertai dunia media permotoran pada tahun 2012.

 
 

Add a comment

required

required