Audi Malaysia perkenalkan aplikasi myAudiWorld

Audi Malaysia perkenalkan aplikasi <em>myAudiWorld</em>

Audi Malaysia kini memperkenalkan pelbagai kemudahan untuk pelanggan yang disertakan dalam satu aplikasi mudah alih, myAudiWorld. PHS Automotive Malaysia (PHSAM) telah memperkenalkan aplikasi tersebut bagi memperkayakan lagi pengalaman pemilikan yang memberi tumpuan terhada keperluan pelanggannya di sini.

Semua boleh dilakukan melalui aplikasi ini, dari temujanji servis, makluman tawaran dan promosi terkini, hinggalah mencari pusat servis Audi terdekat. Pengarah Urusan PHSAM, Denyu Bostandzhiev memaklumkan yang pengenalan ini bermakna pemilik diberikan lebih kuasa dan kawalan terhadap pengalaman pemilikan mereka sendiri.

“Aplikasi myAudiWorld mencerminkan komitmen Audi Malaysia untuk memberikan khidmat pelanggan yang terbaik dan mengukuhkan lagi kesungguhan jenama ini terhadap inovasi dan penyelesaian kepada pelanggan. Dengan ini, pelanggan kami mempunyai capaian yang mudah kepada pelbagai ciri dan servis, yang penting untuk membantu mereka menyelenggara Audi mereka dengan baik, hanya melalui telefon mereka,” jelasnya.

Ciri yang ada di dalam myAudiWorld termasuklah untuk membuat temujanji servis, tawaran eksklusif (berdasarkan minat pemilik dan sejarah kenderaannya; tuntutan baucar melalui aplikasi), petunjuk kepada pengedar, lokasi pengecas EV, peringatan servis, bantuan kecemasan dan Berita/Kemaskini.

Aplikasi myAudiWorld ini adalah untuk semua pelanggan Audi di Malaysia — unit baru, lama atau import persendirian — dan boleh dimuat turut di App Store, Google Play dan Huawei AppGallery.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required