Lencongan jalan di Plaza Tol Kemuning di Lebuhraya KESAS pada 22 hingga 25 Sept, 11 malam-5 pagi

Ini ada makluman buat pengguna Lebuhraya Shah Alam atau KESAS. Terdapat lencongan jalan akan dilaksanakan di laluan menghala ke lorong E18 dan E19 di Plaza Tol Kemuning (menghala ke Kuala Lumpur) pada setiap hari bermula esok, 22 September sehingga 25 September 2023.

Ia bertujuan bagi kelancaran kerja-kerja membaik pulih permukaan jalan konkrit di laluan berkenaan yang akan dilaksanakan pada jam 11 malam hingga 5 pagi sepanjang tempoh berkenaan.

“Trafik menghala ke arah lorong yang terlibat akan dilencongkan sementara sepanjang kerja-kerja baik pulih dilakukan. Walau bagaimana pun, kedua-dua lorong E18 dan E19 di Plaza Tol Kemuning (menghala ke Kuala Lumpur) masih lagi beroperasi seperti biasa.

“Pandu berhati-hati dan ikut arahan papan tanda trafik sementara di lokasi. Sebarang kesulitan amat dikesali,” kata pengendali KESAS.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required