Polis Sabah beri 50% diskaun saman trafik pada 26-27 September 2023 di IPD Sabah sempena Hari Malaysia

Polis Sabah beri 50% diskaun saman trafik pada 26-27 September 2023 di IPD Sabah sempena Hari Malaysia

Sempena dengan Hari Malaysia yang ke-60, Ibu Pejabat Polis Kontijen Sabah bakal menawarkan pengurangan saman trafik terpilih sebanyak 50% pada 26 hingga 27 September 2023, dari jam 9 pagi hingga 4 petang. Untuk mendapatkan kadar diskaun tersebut, pembayaran saman trafik perlulah dibuat di mana-mana kaunter saman trafik Ibu Pejabat Daerah (IPD) Sabah sahaja.

Walau bagaimana pun, pemberian diskaun saman ini tidak ditawarkan untuk kesalahan seperti saman lampu isyarat merah, saman menggunakan lorong kecemasan, saman memotong secara berbahaya dan saman memotong di garisan kembar

Ini termasuk juga dengan saman Kemalangan, saman Non Compund (NC), saman bicara mahkamah, saman melibatkan lori, saman ubahsuai ekzos dan saman Ops Selamat tahun semasa.

Jadi, jika anda berada Negeri Sabah, jangan lupa ambil peluang ini untuk mendapatkan kadar diskaun bagi saman trafik terpilih. Jangan peram lama saman trafik yang diterima itu, jadilah rakyat yang lebih bertanggungjawab.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required