Projek Lintasan Damansara-Shah Alam Sdn Bhd (Prolintas), syarikat konsesi Lebuhraya Bertingkat Damansara-Shah Alam (DASH) telah mengumumkan bakal melaksanakan kerja-kerja penurapan jalan bagi tujuan baik pulih dan penambahbaikan.
“Sehubungan itu penutupan lorong penuh sementara akan dijalankan daripada Lebuhraya LDP menghala ke Damansara Perdana dan Jalan PJU 8/1, Damansara Perdana menghala Lebuhraya LDP bermula malam ini (21 Jun) hingga 22 Jun 2024 dari jam 11 malam hingga 5 pagi.
“Pihak Projek DASH akan memastikan keadaan lalu lintas dan gangguan bunyi dikawal bagi memelihara kesejahteraan pengguna dan penduduk sekitar. Pengguna laluan terbabit disaran untuk mematuhi arahan lalu lintas di lokasi,” kata Prolintas.
Justeru, semua pengguna yang melalui lokasi terbabit, sentiasalah berhati-hati dalam pemanduan dan boleh juga menggunakan laluan alternatif jika diperlukan.
Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.