Penutupan lorong penuh di Lebuhraya LDP hala ke Damansara Perdana pada 21-22 Jun, 11 malam-5 pagi

Penutupan lorong penuh di Lebuhraya LDP hala ke Damansara Perdana pada 21-22 Jun, 11 malam-5 pagi

Projek Lintasan Damansara-Shah Alam Sdn Bhd (Prolintas), syarikat konsesi Lebuhraya Bertingkat Damansara-Shah Alam (DASH) telah mengumumkan bakal melaksanakan kerja-kerja penurapan jalan bagi tujuan baik pulih dan penambahbaikan.

“Sehubungan itu penutupan lorong penuh sementara akan dijalankan daripada Lebuhraya LDP menghala ke Damansara Perdana dan Jalan PJU 8/1, Damansara Perdana menghala Lebuhraya LDP bermula malam ini (21 Jun) hingga 22 Jun 2024 dari jam 11 malam hingga 5 pagi.

“Pihak Projek DASH akan memastikan keadaan lalu lintas dan gangguan bunyi dikawal bagi memelihara kesejahteraan pengguna dan penduduk sekitar. Pengguna laluan terbabit disaran untuk mematuhi arahan lalu lintas di lokasi,” kata Prolintas.

Justeru, semua pengguna yang melalui lokasi terbabit, sentiasalah berhati-hati dalam pemanduan dan boleh juga menggunakan laluan alternatif jika diperlukan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required