Puspakom umum cawangan Petaling Jaya bakal ditutup sepenuhnya bermula 31 Ogos 2024

Puspakom umum cawangan Petaling Jaya bakal ditutup sepenuhnya bermula 31 Ogos 2024

Puspakom Sdn Bhd (Puspakom) hari ini membuat pengumuman rasmi bahawa cawangan Puspakom Petaling Jaya bakal dihentikan operasi sepenuhnya bermula 31 Ogos 2024. Menurut syarikat itu langkah ini adalah selari dengan strateginya dalam menuju ke arah liberalisasi pasaran di dalam industri pemeriksaan kenderaan di Malaysia.

“Penutupan ini merupakan sebahagian daripada usaha untuk meningkatkan kecekapan perkhidmatan dan memastikan pelanggan sentiasa mendapat perkhidmatan yang terbaik daripada Puspakom”, kata syarikat itu dan menambah pelanggan yang lazimnya menggunakan perkhidmatan cawangan Petaling Jaya kini boleh berurusan di Puspakom Glenmarie, Puspakom Padang Jawa atau Puspakom Cheras.

“Penutupan cawangan Petaling Jaya merupakan langkah strategik syarikat dan tidak akan menjejaskan mutu perkhidmatan, malah kami melanjutkan waktu operasi cawangan Puspakom Glenmarie bermula 2 September 2024 dari jam 7.00 pagi sehingga 11.00 malam untuk memberikan kemudahan yang lebih fleksibel kepada pelanggan,” kata CEO Puspakom, Mahmood Razak Bahman pula.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Mohd Farid Awaludin

Farid mula menggilai kereta dengan menghafal logo dan jenama kereta ketika berumur 4 tahun, dan selanjutnya belajar membaiki kereta di institut kemahiran awam tempatan. Selalu membayangkan diri menjadi kerdil masuk ke dalam sistem mekanikal untuk diagnosis masalah dan memahamkan diri sendiri berkenaan teknologi baru. Dek selalu berangan mahu jadi seperti Tiff Needell, akhirnya diberi peluang untuk menyertai dunia media permotoran pada tahun 2012.

 
 

Add a comment

required

required