Toyota-WOW-001

Siri jelajah Toyota WOW kini kembali bagi tahun ini memberi peluang kepada rakyat Malaysia bagi menyaksikan aksi hebat yang dipamerkan oleh pemandu profesional dan berpeluang menyertai pelbagai aktiviti menarik. Ia bakal berlangsung dari 26 Mac hingga 10 April di enam lokasi terpilih pada tarikh berbeza, kali ini Toyota WOW juga akan mempamerkan model Hilux 2016 akan dilancarkan kelak.

Kali ini, siri jelajah Toyota WOW akan ke Pusat Konvensyen Setia City (26-27 Mac), Batu Kawah Kuching (2-3 April), Juru Auto City Penang (2-3 April), Linear Park (berhampiran Aeon Tebrau) Johor Bahru (9-10 April), Kompleks Sukan Likas Kota Kinabalu (9-10 April) dan RTC, Teman Kota Bharu (22-23 April).

“Penganjuran siri jelajah ini diteruskan memandangkan sambutan yang begitu menggalakkan diterima pada tahun lalu. Selain dapat mengenali lebih dekat barisan model Toyota sedia ada, para pengunjung juga berpeluang menyaksikan sendiri Toyota Hilux serba baharu yang akan dipamerkan di setiap lokasi,” ujar Datuk Ismet Suki, presiden UMW Toyota.

Klik untuk besarkan imej

Sepanjang penganjuran ini, terdapat pelbagai aktiviti yang bakal diadakan termasuklah cabutan bertuah, Corolla Altis Gymkhana dan Vios Rally. Selain itu, bagi lokasi terpilih, para pelanggan Toyota juga boleh mendapatkan perkhidmatan pemeriksaan percuma bagi kereta masing-masing, membeli pelbagai cenderahati Toyota dan sebagainya.

Bukan itu sahaja, para pengunjung yang membeli mana-mana model baharu Toyota ketika siri jelajah ini juga berpeluang menyertai pertandingan ‘Beli dan Menang’. Di mana pembeli yang bertuah berpeluang memenangi sama ada Toyota Corolla Altis 1.8G iaitu hadiah utama atau pun tempat kedua bakal menerima Vios TRD Sportivo. Sementara baucer e-Servis bernilai RM500 juga antara hadiah yang boleh direbut.

Malah pertandingan ‘Pandu Uji dan Menang’ juga akan dianjurkan, dan sebanyak 200 keping baucer membeli-belah bernilai RM500 bakal disediakan bagi mereka yang bertuah.