yuna-mitsubishi-asx-1_BM

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) telah mengumumkan kerjasama mereka dengan Yuna dengan melantik penyanyi dan penulis lagu bertaraf antarabangsa yang berasal dari Malaysia itu sebagai duta jenama untuk kempen SUV kompak Mitsubishi ASX.

Yuna yang jelas gembira bekerja dengan MMM menerusi kempen tersebut menyatakan “Saya merupakan pemilik ASX sejak 2012 dan untuk bekerja dengan kereta dan jenama yang saya yakini adalah pengalaman yang sangat berharga. Saya mahu mengucapkan terima kasih kepada Mitsubishi Motors Malaysia kerana memberikan peluang untuk bekerjasama dengan Mitsubishi ASX. ASX sangat sepadan dengan saya. Saiznya sangat sesuai dengan saya, melindungi saya dengan ciri-ciri keselamatan, dan saya sangat suka dengan bumbung kaca panaromanya.”

yuna-mitsubishi-asx-2_BM

Buat masa sekarang, Yuna menetap di Los Angeles dan baru-baru ini beliau telah melancarkan single terbaharu bertajuk Crush, menampilkan bintang R&B Amerika Syarikat iaitu Usher. Beliau juga merupakan salah seorang penyanyi untuk lagu promosi sukan Olimpik 2016 bertajuk Fire dan bekerjasama dengan Lenny Kravitz, Diogo Nogeira dari Brazil, Nneka dari Nigeria dan Corrine Bailey Rae dari UK.

Barisan model Mitsubshi ASX telah diberi nafas baharu dari segi penampilan pada September tahun lalu, dengan sedikit peningkatan dilakukan dan varian asas ASX 2WD GL turut diperkenalkan dengan harga bermula serendah RM105k. Varian tersebut juga terdiri daripada model ASX 2WD dan 4WD.