Sempena bulan Merdeka yang bakal menjelang, Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) memberikan tawaran istimewa bagi beberapa model kenderaannya yang terpilih – bonus tunai sehingga RM10,000. Bermula hari ini hingga 31 Ogos nanti, pelanggan yang membuat tempahan bagi SUV Mitsubishi Outlander, trak pikap Triton dan SUV kompak ASX layak untuk menikmati tawaran ini.

Mitsubishi Outlander, sebuah SUV tujuh-tempat duduk yang dijual pada harga bermula RM171,000, Mitsubishi Triton MIVEC yang dijual pada harga bermula RM93,920 dan Mitsubishi ASX yang dijual pada harga bermula RM119,100 semuanya layak untuk tawaran bonus tunai sehingga RM10,000 ini.

Sebagai tambahan kepada promosi berkenaan, pelanggan yang membelanjakan minimum RM350 bagi servis, termasuk pembelian penyegar udara serta bahan aditif lain dari pusat servis sah Mitsubishi turut berpeluang menerima payung Ralliart atau kit penjagaan kenderaan sebagai cenderahati. Promosi ini sah dari 1 Ogos hingga 30 September 2017, atau selagi stok masih ada.