Kahn Design adalah sebuah syarikat pengubah suai kenderaan dari United Kingdom yang cukup terkenal dengan hasil kerja pada kenderaan mewah. Kini, hasil terbaru syarikat itu boleh dilihat pada Bentley Bentayga, yang dinamakan sebagai model Le Mans Edition.

Dalam rupa asalnya sahaja Bentley Bentayga sudah mampu menarik banyak perhatian, dan dengan modifikasi yang diberikan oleh Kahn Design ini, ia jadi lebih menonjol. Pertama sekali, terdapat warna yang dipanggil sebagai Volcanic Rock Satin, dan beberapa bahagian dibuat daripada gentian karbon, termasuk spoiler bampar hadapan, sayap belakang, gril depan dan kemasan keliling tingkap.

Penambahan lain yang diberi adalah termasuk kemasan tepi pada bampar hadapan, perincian warna Shadow Satin di bampar belakang dan rim 23 inci gabungan warna Diamond Mirror dan Gloss Black Le Mans yang direka oleh pengasas syarikat itu sendiri, iaitu Afzal Kahn.

Pada bahagian dalam, kereta tersebut menerima pakej balutan kulit hitam berliang Kahn 3D Herringbone, serta roda stereng Kahn dan panel pintu yang dibalut kulit hitam serta kemasan sekitar pembuka pintu warna High Gloss Shadow.

Mereka yang mahukan lebih lagi keistimewaan pada kereta ini boleh memilih banyak lagi warna dan kombinasi kulit atau fabrik untuk bahagian yang dimahukan, termasuk kulit Nappa dan Alcantara. Contoh di dalam gambar ini ditawarkan pada harga 169,999 pound (RM963,899).