Givi lancar kotak barangan B33NM dan B45NM – harga masing-masing RM283 dan RM445, jaminan dua tahun

Givi lancar kotak barangan B33NM dan B45NM – harga masing-masing RM283 dan RM445, jaminan dua tahun

Givi telah menambah lagi koleksi produk kotak barangan motosikal mereka dengan pengenalan siri Atlas baru yang terdiri daripada dua model iaitu B33NM dan B45NM. Kedua-duanya menggunakan bentuk lebih berpetak, seperti kotak barangan motosikal adventure/touring, tetapi juga boleh dipakai oleh motosikal biasa.

Nama kotak itu sendiri menggambarkan kapasiti simpanannya, yang mana bagi B33NM adalah 33 liter dan boleh memuatkan satu helmet muka penuh di dalam sementara B45NM adalah 45 liter, dengan pengguna boleh meletakkan sehingga dua buah helmet muka penuh di dalam tanpa sebarang masalah.

Kedua-dua kotak barang baru ini mempunyai pelekat pemantul cahaya supaya memudahkan pengguna jalan raya lain melihat motosikal pada waktu malam, tetapi B33NM ditambah lagi dengan kemasan plastk merah di atasnya (tiada lampu). Kunci pula menggunakan sistem Micro 3, dengan satu butang di atas untuk membuka penutupnya dan satu lagi butang di bawah untuk mencabut kotak daripada motosikal.

Dibuat daripada bahan Polypropylene gred tinggi, kotak barangan Atlas ini boleh menahan impak tinggi, kalis air dan lasak untuk digunakan setiap hari. Ia boleh dipasang pada mana-mana rak Givi Monolock, yang dijual secara berasingan untuk pelbagai jenis motosikal. Jaminan yang diberi untuk kotak barangan Atlas ini adalah selama dua tahun.

Selain kotak barangan ini, Givi turut melancarkan beberapa aksesori lain untuk penunggang motosikal seperti beg kalis air, baju hujan dan pelbagai lagi. Semuanya boleh didapati di kedai Givipoint dan pengedar mereka di seluruh negara.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required