JPJ eBid: Plat nombor DEL bakal dibuka bidaan

JPJ eBid: Plat nombor DEL bakal dibuka bidaan

Kali ini giliran siri plat nombor dari Kelantan, DEL, bakal dibuka bidaan menerusi platform dalam talian, JPJ eBid.

Menurut Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ), nombor plat DEL ini bakal boleh dibida pada 21 Julai ini, selama lima hari dan berakhir pada jam 10 malam, 25 Julai ini. Seperti biasa, keputusannya akan dikeluarkan pada keesokan harinya, 26 Julai 2022. Keseluruhan proses kini menerusi dalam talian, dan pembida akan menerima sama ada berita baik atau sebaliknya menerusi e-mel.

Sekarang ni lebih mudah mendapatkan siri plat nombor yang diingini tanpa menggunakan khidmat pihak ketiga (termasuk runner), malah boleh menjimatkan kos serta masa. Anda boleh rujuk artikel kami sebelum ini berkenaan dengan JPJ eBid termasuk cara-cara yang diperlukan untuk membida nombor pendaftaran yang diingini.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required