Di sebalik kejayaan nama atau jenama, pastinya ada sokongan yang utuh dalam keberhasilannya sehingga ke tahap yang dicapai. Dalam lapangan penerbitan, pastinya golongan pembaca yang menghargai kualiti pengisian editorial sedikit sebanyak turut membantu memacu kejayaan tersebut. Tanpa sokongan itu, pastinya sesebuah penerbitan sukar untuk berdiri teguh, apatah lagi berupaya untuk melakar kegemilangan.

Sejujurnya, kami amat menghargai sokongan anda, kerana membantu meletakkan kami sebagai penerbitan automotif No.1 di Malaysia. Malah ramai di antara anda begitu dekat mengenali penerbitan kami, dan kini tibalah masanya untuk kami pula mengenali anda, yang mengikuti hasil kerja kami.

Untuk itu, kami berbesar hati mengundang anda untuk mengambil bahagian bagi kajian demografik pembacaan yang kami kendalikan ini. Ia hanya mengambil sedikit sahaja masa anda, namun ia membantu kami mengenali serba sedikit tentang siapa anda, dan juga membantu kami dalam merencana pembangunan masa hadapan bagi penerbitan ini. Kami di paultan.org mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama dan kesudian anda.