AD: PETRONAS di Art of Speed 2019 – beli Hot Wheels kustom edisi terhad dan banyak lagi dengan Kad Mesra!

Festival yang meraikan budaya kustom di Malaysia, Art of Speed kembali lagi hujung minggu ini. Seperti biasa, PETRONAS bertindak menjadi penaja utama acara ini bagi tiga tahun berturut-turut. Dan, untuk menyuntik kelainan bagi penganjurannya kali ini, model-model Hot Wheels edisi terhad yang di”kustom”kan oleh bakat tempatan, Krome Bandits akan ditawarkan kepada pengunjung.

Cuma ada 200 unit kenderaan sahaja yang akan disediakan, termasuk Mazda RX-7, Honda Civic Type R, Ford Mustang Shelby GT500 dan Lamborghini Reventón Roadster. Semua ini akan ditawarkan kepada pemegang Kad Mesra, berdasarkan aturan siapa cepat, dia dapat. Unit misteri berkenaan akan dijual pada harga RM200 sebuah, dengan seorang pembeli hanya layak untuk mendapatkan dua unit bagi setiap transaksi. Sudah tentu edisi ini akan cepat habis, jadi datang awal ke booth PETRONAS nanti.

Tetapi, bukan itu sahaja. PETRONAS juga akan menawarkan Kad Hadiah bernilai RM30 yang akan dijual ketika acara, dengan 1,000 pembeli terawal akan memenangi tiket masuk General Pass ke Art of Speed. Pelanggan juga berpeluang untuk memenangi tiga lagi model kustom Hot Wheels, kali ini model Mercedes-AMG GT. Setiap pembelian juga akan dikira sebagai satu penyertaan untuk cabutan bertuah.

AD: PETRONAS di Art of Speed 2019 – beli Hot Wheels kustom edisi terhad dan banyak lagi dengan Kad Mesra!

PETRONAS turut menawarkan baucar minuman percuma dari Tealive bagi 1,500 pengunjung terawal yang mendaftar untuk Kad Mesra, sementara pemegang kad sedia ada akan berpeluang untuk membeli dua minuman Tealive pada harga RM10 di acara ini.

Turut akan ditampilkan ialah Setel, aplikasi e-bayaran bagi pembelian minyak di stesen PETRONAS yang pertama seumpamanya di Malaysia. Pengunjung yang memuat turun aplikasi Setel di booth, dan menambah nilai minimum RM50, layak untuk mencuba nasib di pusingan roda hadiah “Setel and Confirm Win”, dan berpeluang untuk memenangi pulangan tunai minyak sehingga RM100. Setel kini boleh digunakan di semua stesen PETRONAS di Lembah Klang. Nikmati pulangan tunai minyak sebanyak 10%* ketika anda memuat turun aplikasi Setel dan beli minyak 3x di PETRONAS dengan Setel! *Tertakluk kepada terma dan syarat.

Selain itu, PETRONAS dengan kerjasama Cycle & Carriage Bintang akan mempamerkan Mercedes-Benz A 250 dengan rekaan grafik khas “Move Like Never Before”. Pengunjung berpeluang memenangi Kad Hadiah PETRONAS bernilai RM30 dengan cara menaikkan gambar mereka bersama kereta berkenaan ke Instagram dan lengkapkan keterangan gambar seperti berikut; “PETRONAS Primax dengan Pro-Drive merupakan petrol terbaik untuk saya kerana…”

AD: PETRONAS di Art of Speed 2019 – beli Hot Wheels kustom edisi terhad dan banyak lagi dengan Kad Mesra!

Kemudian, jangan lupa untuk sertakan juga tanda #PETRONAS #Primax95 #movelikeneverbefore. Pastikan akaun anda boleh diakses secara terbuka dan jangan lupa untuk mengimbas kod QR pada kereta berkenaan atau di booth untuk mendaftar.

Mari semua berkunjung dan memeriahkan lagi Art of Speed 2019 hujung minggu ini, 27-28 Julai (Sabtu, 10 pg-11 mlm; Ahad, 10 pg-7 mlm) bertempat di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS). Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi Art of Speed.