ACE 2022 bermula hari ini — pandu uji dan banyak penjimatan, tawaran dan hadiah menarik diberikan

ACE 2022 bermula hari ini — pandu uji dan banyak penjimatan, tawaran dan hadiah menarik diberikan

default

Hari ini bermulalah acara pameran dan jualan kenderaan ACE 2022 di Pusat Persidangan Setia City (SCCC). Acara ini terbuka kepada umum, dan masuk adalah percuma. Ada pelbagai tawaran dan hadiah menanti, tidak hanya bagi mereka yang membeli kenderaan, tetapi juga untuk yang sekadar mengunjungi.

Ruang pameran dalaman menempatkan jenama-jenama yang mempamer dan menjual kenderaan baru masing-masing, terdiri antaranya daripada Honda, Toyota, Perodua, Proton, Nissan, Hyundai dan Subaru. Mewakili jenama kenderaan premium pula ialah BMW/MINI, Mercedes-Benz Volvo. Sementara itu, di ruang legar di luar dewan, terdapat juga beberapa booth dan pameran kenderaan unik mengambil tempat.

Untuk ruang acara di luar, terdapat barisan kenderaan yang disediakan untuk sesi pandu uji daripada pelbagai jenama ditempatkan di sana. Selain itu, untuk barisan kereta terpakai oleh myTukar juga ada diluar. Untuk pengunjung yang ingin menikmati makanan dan minum, tidak ketinggalan disediakan deretan food truck dengan pelbagai pilihan makanan juga di luar.

Ditaja bersama oleh Petron, Yinson GreenTech dan myTukar, ACE 2022 menyediakan banyak tawaran istimewa untuk pembeli. Sebagai contoh, 200 pelanggan terawal yang membuat tempahan kenderaan baru akan menerima gabungan baucar bernilai RM2,500 yang terdiri daripada baucar RM500 bagi filem penapis haba V-Kool, RM500 bagi baucar Dodomat, baucar RM500 untuk penapis udara Blueair, baucar RM500 Recaro untuk kerusi keselamatan kanak-kanak dan baucar RM500 DK Schweizer bagi balutan kulit kustom untuk ruang dalaman kenderaan. Bukan itu saja, 100 pelanggan pertama yang menempah kereta baru di ACE 2022 akan menerima baucar petrol Petron bernilai RM50.

myTukar juga menawarkan baucar RM1,000 bagi 25 pelanggan pertama yang membuat tempahan kereta terpakai atau trade-in kenderaan mereka menerusi platform berkenaan. Mereka yang trade-in kenderaan akan menerima baucar RM500 masing-masing untuk V-Kool dan Blueair. Sementara 25 lagi pelanggan terawal yang membuat tempahan kereta terpakai akan menerima baucar RM500 untuk Dodomat dan RM500 untuk kerusi kanak-kanak Recaro. Jika anda trade-in kenderaan dan menempah kereta terpakai lain sekaligus, jumlah baucar akan meningkat kepada RM1,500.

Hadiah tidak berakhir di situ. Tempahan kereta baru yang telah disahkan pula akan membolehkan anda untuk layak dalam cabutan bertuah dengan tawaran pelbagai hadiah, termasuk 10 telefon pintar bernilai RM2,300 setiap satu dan hadiah utama terdiri daripada pakej percutian untuk dua orang bernilai RM10,000!

Walaupun dengan peraturan pandemik Covid-19 yang semakin longgar kini, kami masih akan mengambil langkah berjaga-jaga untuk memastikan keselamatan semua orang. Pengunjung adalah digalakkan untuk menggunakan pelitup muka sepanjang masa ketika berada di dalam ruang pameran, dan cecair sanitasi tangan juga akan diletakkan di beberapa tempat di sepanjang acara berlangsung.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required