Proton_Iriz_002_BM

Sempena dengan sambutan Tahun Baru Cina (CNY) yang bakal menjelang ini, Proton Holdings Bhd telah menyediakan perkhidmatan pemeriksaan keselamatan 30 mata secara percuma untuk para pelanggannya di stesen-stesen minyak Petronas terpilih.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan, promosi hasil kerjasama dengan Petronas bagi kempen ‘Petronas Coffee Break,’ diadakan mulai hari ini sehingga 6 Februari 2016, bermula jam 10 pagi sehingga 7 malam di tujuh stesen Petronas di Selangor, Johor, Kedah serta Pahang.

Pemeriksaan itu termasuk aspek tahap cecair, bateri, bilah pengelap cermin, penutup radiator, pengendalian pedal, sistem suspensi, sambungan stereng dan sistem ‘ball joint,’ sistem penyejukan, bahan api, sistem brek serta tekanan tayar (termasuk tayar ganti).

Malah pemilik Proton akan turut diberikan beg cenderahati berisi limau mandarin, sampul angpau dan air mineral sebagai penghargaan di atas sokongan mereka.

Lokasi pemeriksaan itu di stesen-stesen minyak Petronas terpilih di Kawasan Tengah iaitu Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE), Lebuhraya SILK, Lebuhraya Utara-Selatan di Taman Nilam Sari, Bandar Anak Bukit, Tok Senik, Lebuhraya Pasir Gudang dan R & R Bentong.