Syarikat kereta biasanya cuma mengeluarkan barangan rasmi mereka dengan rekaan yang konvensional, dan yang paling menarik mungkin menggunakan rekaan ala pasukan lumba – menarik untuk kaki kereta dan peminatnya sahaja.

Honda Malaysia pula melakukan sesuatu yang berbeza, dengan mengeluarkan koleksi barangan edisi khas yang dipanggil sebagai One Million Dreams Collection dan dibuat dengan kolaborasi bersama jenama pakaian terkenal Malaysia, Pestle & Mortar Clothing (PMC).

Koleksi ini terdiri daripada enam barangan yang boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan, iaitu topi bucket yang boleh diterbalikkan, kantung leher (neck pouch), baju dan kemeja berkolar, jaket serta baju lengan panjang.

Barangan ini akan mula dijual secara rasmi 1 April melalui kedai rasmi Honda Malaysia di dalam Shopee dan anda boleh mendapatkan baucar pra pelancaran awal bernilai RM20 (2,000 mata Shopee) dengan melakukan pendaftaran di laman Facebook Honda Malaysia bermula hari ini hingga 28 Mac. Kod baucar khas akan dihantar kepada sesiapa yang mendaftar sebelum 31 Mac, dan ia hanya boleh digunakan oleh 100 pelanggan pertama di Shopee pada 1 April.

Honda Malaysia juga menyediakan pakej khas dengan harga istimewa bagi pelanggan yang membeli barangan ini, dan ditambah dengan barangan siri ‘TEI’ dalam kedai rasmi mereka di Shopee. TEI adalah koleksi barangan yang dikeluarkan musim lepas dan sebelum pada itu, Honda Malaysia pernah mengeluarkan koleksi barangan Challenging Spirit.