Selamat Hari Raya dari paultan.org & Honda Malaysia

Hari Raya Aidilfitri semakin hampir. Selepas dua tahun berdepan dengan pandemik, suasana kali ini terasa sangat berbeza. Pusat beli-belah dikerumuni orang ramai, bazar Ramadan juga berdenyut kembali dan semua orang seronok untuk memulakan perjalanan balik ke kampung.

Perlahan-lahan perasaannya seperti kembali seperti dahulu. Tapi, seperti juga perayaan yang lain, pasti ada mereka yang tidak bernasib baik dan tidak dapat bersama keluarga (paling tidak secara fizikal), seperti situasi Joe dalam video Hari Raya kami ini.

Apa pun keadaannya, kami di paultan.org dan Honda Malaysia ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya kepada anda, dan semoga Raya kali ini penuh bermakna.

Sebarkan rasa cinta dan kegembiraan seluas mungkin Raya ini, dan kepada sesiapa saja yang anda sayangi. Semoga Hari Raya anda kali ini dirahmati, dan harapan kami anda menikmati video yang disediakan ini. Sekali lagi, Selamat Hari Raya Aidilfitri semua!

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required