Setelah dilantik sebagai pengedar rasmi baru untuk motosikal jenama MV Agusta di Malaysia, Moto Varese Asiatic telah membuka sebuah pusat servis dan gaya hidup di Batu Caves, Selangor. Turut hadir pada majlis pembukaan tersebut adalah pengarah bahagian kejuruteraan automotif JPJ, Datuk Ir Mohamad Dalib, pengarah bahagian jualan dan pemasaran MV Agusta, Raffaele Giusta dan pengarah eksekutif DNC Asiatic, Hu Ying.

Selain tiga model yang pernah kami siarkan sebelum iaitu Brutale 800 pada RM87,331, Brutale 1090 pada RM93,691 dan Turismo Veloce 800 pada RM94,751, Moto Varese Asiatic turut mempamerkan model lain termasuk Dragster RR, Turismo Veloce Lusso RC dan F4RR, tetapi harganya masih belum diberitahu. Model edisi khas pula akan dibawa masuk hanya jika terdapat permintaan.

Selain sebagai pusat jualan dan pameran, pusat sehenti tersebut turut menawarkan khidmat servis lengkap untuk motosikal MV Agusta dengan tenaga kerja yang terlatih dan kelengkapan profesional. Ia dibuka dari hari Isnin hingga Jumaat, dari jam 9 pagi hingga 7 malam.