Boon Siew Honda (BSH) secara rasminya telah mengumumkan ketibaan Honda Big Wing, iaitu pusat sehenti jualan dan servis untuk motosikal berkapasiti lebih 250 cc di Malaysia. Pembangunan rangkaian Big Wing ini akan dilakukan sebagai tambahan kepada rangkaian untuk motosikal kapasiti bawah 250 cc yang lain di negara ini.

Pusat Honda Big Wing yang pertama akan dibuka di Kuala Lumpur pada Januari 2018 oleh Ee Tiong Motorsports Sdn Bhd, dan kemudiannya akan diikuti oleh Taycon Motor Sdn Bhd di Pulau Pinang, Welly Team Cycle Sdn Bhd di Selangor dan Additional Growth Sdn Bhd di Johor.

Selain sebagai pusat pameran untuk motosikal berkapasiti tinggi, Honda Big Wing juga akan menempatkan pusat servis, alat ganti, aksesori serta ruang istirehat untuk pelanggan. Pekerja dan mekanik yang memberi khidmat di Honda Big Wing juga mendapat latihan pakar manakala peralatan yang digunakan pula adalah peralatan khas yang diiktiraf.

Pada separuh tahun pertama 2017, BSH telah menunjukkan peningkatan jualan motosikal berkuasa tinggi sebanyak 6% berbanding tahun 2016, dengan jumlah keseluruhannya sebanyak 400 unit. Dengan pembukaan Honda Big Wing ini, ia diharap dapat meningkatkan lagi jualan sebanyak 30% (1,600 unit) pada tahun hadapan.