Sekali lagi, kami bawakan kepada anda Driven Movie Night! Bagi meraikan penayangan filem Venom di pawagam-pawagam seluruh negara bermula 4 Oktober ini, kami ingin mengajak anda untuk menontonnya lebih awal bersama kami, dengan ehsan dari Sony Pictures Entertainment Malaysia. Pemenang-pemenang yang bertuah akan menyertai kami untuk tayangan perdana pada Selasa, 2 Oktober pada 8.30 malam bertempat di GSC One Utama, Petaling Jaya.

10 pasang tiket ditawarkan, maksudnya ada 20 keping pas percuma untuk direbut. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah menonton sedutan filem ini yang ditampilkan ini dan jawab dua soalan mudah. Tambah menjadikannya menarik, kami juga akan berikan cenderahati eksklusif #Venom kepada pemenang yang terpilih! Tapi, anda perlu lekas, kerana tarikh tutupnya ialah pada 28 September ini.

Ia merupakan kisah satu daripada watak paling kompleks dari Marvel – Eddie Brock (yang dilakonkan oleh Tom Hardy) telah menjadi hos kepada alien asing yang sebati di dalam tubuhnya. Merupakan seorang wartawan, beliau ingin menjatuhkan pengasas Life Foundation yang jahat, Carlton Drake (Riz Ahmed) – obsesi itu telah menghancurkan kerjaya serta hubungannya dengan teman wanita, Anne Weying (Michelle Williams).

Ketika menyiasat eksperimen yang dijalankan oleh Drake, alien Venom telah meresap ke dalam tubuh Eddie, dan secara tiba-tiba beliau mendapatkan kuasa yang menakjubkan, serta peluang untuk berbuat apa saja yang diinginkan.

Keliru, kelam dan sukar dijangkakan serta diselubungi rasa marah, Venom menyebabkan Eddie terpaksa bergelut untuk mengawal kemampuannya yang merbahaya sekiranya disalah guna. Dalam kedua-dua Eddie dan Venom saling memerlukan antara satu sama lain untuk mendapatkan apa yang mereka inginkan, mereka penguasaan antara mereka menjadi semakin berselirat – di manakah hubungan Eddie dan Venom bermula? Untuk tahu bagaimana kisah lanjut dalam filem ini, sertai peraduan ini sekarang.

*Peraduan ini berakhir pada Jumaat, 28 September 2018. Senarai pemenang akan diumumkan di laman web paultan.org dan akan dimaklumkan melalui emel dan SMS pada Isnin, 1 Oktober 2018. Keputusan adalah muktamad, sebarang bantahan tidak akan dilayan. Tayangan akan berlangsung pada hari Selasa, 2 Oktober 2018 di GSC One Utama di Petaling Jaya. Pemenang perlu mengambil pas mereka pada tarikh dan lokasi yang dinyatakan ini sejam sebelum tayangan bermula. Disebabkan lokasi tayangannya, peraduan ini hanya terbuka kepada mereka yang berada di Lembah Klang sahaja.