Pasaraya besar Walmart sememangnya tidak lagi wujud di Malaysia, tapi kenapa kami menyiarkan berita berkenaan pasaraya ini? Sebabnya, kami tertarik dengan iklan baharu rangkaian runcit tersebut menampilkan begitu banyak kereta-kereta filem dan siri TV yang sangat nostalgik!

Iklan tersebut adalah sempena kempen Walmart yang kini menawarkan khidmat pengambilan percuma – anda hanya perlu membuat pembelian secara atas talian, dan kemudian datang ke tempat parkir pasaraya berkenaan untuk mengambilnya dari pekerja Walmart tanpa perlu keluar dari kereta. Iklan ini menggambarkan bagaimana watak-watak filem yang menggunakan khidmat ini dan datang ke pasaraya tersebut dengan kereta-kereta mereka.

Antara kereta yang tampil pada iklan ini adalah Batmobile (Suicide Squad 2016), Ecto 1 (Ghost Buster), KITT (Knight Rider), Lightning McQueen (Cars), Mutt Cutts Van (Dumb & Dumber), Mystery Machine (Scooby-Doo), Jeep Jurassic Park, Delorean Time Machine (Back to the Future II) dan Volkswagen Beetle BumbleBee.

Walaupun iklan ini hanya berdurasi satu minit, ia sudah cukup untuk menggamit kenangan kita semasa zaman kanak-kanak dahulu bukan?