Selain BMW Motorrad, satu lagi jenama motosikal yang menyertai acara Premium Auto Car Expo (PACE) 2019 hujung minggu ini di Setia City Convention Centre adalah Harley-Davidson, dan mereka membawa pelbagai model seperti Street Bob, Fat Bob 114, Iron 883, Iron 1200, Breakout dan FXDR 114 yang baru saja dilancarkan.

Bukan setakat untuk pameran, pengunjung yang mempunyai lesen motosikal juga boleh menguji sendiri model Street Bob dan Breakout di sekitar kawasan acara. Kalau berminat dengan model FXDR dan Sportster pula, anda boleh mendapatkan pelbagai hadiah apabila membeli di PACE 2019.

Pembeli cruiser FXDR akan menerima ekzos Screamin’ Eagle yang bernilai RM6,792, secara percuma apabila membeli di PACE 2019, manakala pembeli Sportster pula akan diberi sepasang ekzos Screamin’ Eagle Street Cannon yang bernilai RM4,000, juga secara percuma bersama tempat duduk penumpang dan peletak kaki yang bernilai RM2,500.

Ada lagi. Sekiranya anda membeli Harley-Davidson FXDR di PACE hujung minggu ini, anda juga akan menerima baucar USD1,000 untuk membeli barangan H-D seperti kelengkapan menunggang dan pakaian di H-D Petaling Jaya dan Pulau Pinang, sementara ada juga barangan lain yang dijual pada harga diskaun 40%.