Tahun depan, kita bakal menyaksikan tiga pelumba negara berlumba dalam kejuaraan dunia MotoGP iaitu Hafizh Syahrin dalam kategori Moto2, Khairul Idham Pawi dalam kategori Moto3, dan terbaru, Kasma Daniel Kasmayuddin, juga dalam kategori Moto2.

Kasma baru sahaja menandatangani kontrak selama tiga tahun dengan pasukan ONEXOX TKKR SAG Team untuk berlumba dalam Moto2 bermula tahun hadapan dan berkemungkinan besar beliau masuk menggantikan Tetsuta Nagashima yang digandingkan dengan Remy Gardner dalam pasukan itu.

Nama Kasma yang kini berumur 19 tahun bukan lagi asing dalam dunia perlumbaan motosikal, terutamanya Cub Prix dan Asia Road Racing, dan pada tahun 2019 ini beliau berlumba dalam Kejuaraan Moto2 Eropah (CEV) bersama pasukan Dynavolt Intact SIC Junior Team. Walaupun masih seorang rookie, setakat ini beliau berjaya mendapat kedudukan ke-10 secara keseluruhan.

Selain daripada kategori Moto2 dalam kejuaraan MotoGP, ONEXOX TKKR SAG Team juga mempunyai pasukan di dalam perlumbaan Malaysia Cub Prix, Asia Road Racing Championship dan Kejuaraan Moto2 Eropah (CEV). Antara pelumba yang mereka gunakan adalah termasuk Azlan Shah, Ramdan Rosli, Farid Badrul Hisham, Ali Andriansyah Rusmiputro, Fakhrusy Syakirin Rostam, Khairul Ikhwan Ajis, Muzakkir Mohamed, Nazirul Izzat Bahauddin, Ahmad Fazli Sham dan Faiz Zekri Sabri.