Pengedar kenderaan Mercedes-Benz di Malaysia iaitu Cycle & Carriage Bintang (CCB) telah mengumumkan pusat servis mereka kembali beroperasi dari 22 April, mungkin setelah mendapat kelulusan daripada kementerian perdagangan antarabangsa dan industri (MITI).

Walaubagaimanapun, syarikat itu memberitahu bahawa pusat servis hanya akan menerima pelanggan yang telah membuat temu janji lebih awal dan ia boleh dilakukan dengan menghubungi nombor 03-78661100 atau menghantar Wahtsapp menggunakan pautan ini.

Di kawasan Kuala Lumpur dan Lembah Kelang, pusat servis CCB terletak di Petaling Jaya, Mutiara Damansara, Glenmarie, Batu Caves dan Cheras manakala di kawasan utara terdapat pusat servis di Ipoh, Georgetown, Bukit Tengah, Alor Setar dan Gopeng. Satu lagi pusat servis CCB adalah di Johor Bahru.

Selain untuk memastikan pusat servis ini bersedia untuk menerima kunjungan anda, tempahan awal juga penting untuk memastikan jumlah pelanggan yang terhad serta penjarakan sosial bagi mengelakkan penularan wabak Covid-19.