Peugeot telah menaiktaraf kereta bandar mini, model 108, biar pun melibatkan sedikit peningkatan. Kali terakhir 108 menerima peningkatan yang agak besar ketika dilancarkan di Geneva Motor Show pada tahun 2014.

Bagi model baharu tahun 2020, ia diberikan warna luaran yang lebih segar seperti Smooth Green, Diamond White, Zircon Grey, Raven Black, dan Antelope Red. Smooth Green adalah bagi menggantikan pilihan warna lama Green Fizz, dan kini pelanggan juga boleh memilih warna luaran yang sama untuk bahagian kabin.

Palet warna tersebut juga boleh didapati pada model Top!, dengan bumbung fabrik boleh ditarik yang kini dengan kemasan rona Gentle Green berbanding Green Fizz. Peugeot juga memperkenalkan dua tema kustom baharu iaitu Green Vector dan Grey Vector, yang kedua-duanya ditambah dengan grafik yang lebih bergaya pada lampu utama dan tiang pintu.

Di dalamnya, kabin 108 ini menampilkan kemasan baharu White Line Jusa dan Green Line Jusa, menggantikan warna lama. Model mini ini dijanakan oleh pilihan enjin termasuk 1.0 liter VTi 72 hp dan 1.2 liter PureTech VTi 82 hp (manual lima-kelajuan), kedua-duanya dengan unit tiga-silinder petrol. Beratnya pula bermula 840 kg.

Tempahannya telah pun mula dibuka di beberapa pasaran terpilih, di UK, ia dijual pada harga bermula £12,785 (RM69k) untuk versi 1.0L Active tiga-pintu, sementara Top! pula bermula £15,540 (RM84k) bagi varian Allure.