Berlangsung hari ini dan esok, ekspo jualan kenderaan ACE 2021 bertempat di Pusat Persidangan Setia City menyediakan banyak tawaran dan promosi hebat melibatkan 12 jenama kenderaan massa, semua di bawah satu bumbung.

Hyundai antara jenama yang terlibat dan menawarkan promosi menarik untuk pelanggannya selama dua hari ini.Beli mana-mana model baru Hyundai dan anda berpeluang menerima kerusi urut Ogawa Smart Vogue Prime secara percuma bernilai RM11,999, sebagai tambahan kepada pakej pembiayaan menarik yang menawarkan ansuran bermula RM958 sebulan.

Lebih menarik, syarikat ini juga akan menawarkan nilai lebih tinggi bagi trade-in semua jenis kenderaan, menjadikan model Hyundai lebih mudah dimiliki oleh pelanggan. Tidak ketinggalan, dibahagian tempat letak kereta di luar, Hyundai turut membawakan pilihan kenderaan terpakai jenama itu. Sesi pandu uji juga tersedia, memberikan pengunjung banyak peluang dan pilihan untuk mendekati setiap model yang ada.

Tidak ketinggalan, bagi yang berhasrat untuk mencari sebuah SUV, Hyundai turut mempamerkan Kona facelift. Crossover berkenaan telah diberikan rekaan lebih segar luar dan dalam dan dilengkapi dengan pelbagai teknologi serta ciri maju baru.

Jika anda membeli kenderaan ketika ACE 2021, anda berpeluang menikmati hadiah tambahan melibatkan baucar terkumpul bernilai RM2,550 keseluruhannya. Ini termasuk juga baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

Acara ini juga berlangsung dengan tahap pematuhan SOP ketat sepenuhnya seperti yang digariskan oleh kerajaan. Jadi, anda tak perlu risau; sebaik sahaja tiba dilokasi, ikut saja arahan yang telah disediakan dan jaga jarak sosial masing-masing. Selamat membeli-belah.