Puspakom Temerloh ditutup hingga 8 Okt 2021

Puspakom Temerloh ditutup hingga 8 Okt 2021

Puspakom telah mengumumkan penutupan sementara cawangan pusat pemeriksaan kenderaannya di Temerloh, Pahang bermula hari ini, 6 Oktober, sehingga 8 Oktober 2021. Penutupan tersebut bertujuan untuk melakukan proses disinfeksi dan sanitasi bagi memastikan keselamatan semua pihak. Cawangan ini akan beroperasi semula pada 11 Oktober 2021 dari jam 8 pagi hingga 5 petang.

Menurut Puspakom, bagi temujanji pemeriksaan yang telah dibuat pada tarikh penutupan akan dibatalkan dan bayaran temujanji akan dipulangkan secara automatik kepada pelanggan terlibat dalam tempoh 30 hari.

“Temujanji pemeriksaan boleh dilakukan semula apabila pusat pemeriksaan beroperasi kembali seperti biasa. Sehubungan ini, pelanggan diminta untuk mengabaikan Peringatan Temujanji MyPUSPAKOM jika menerimanya sepanjang tempoh penutupan cawangan tersebut,” ujar Puspakom menerusi kenyataan yang dikeluarkan.

Untuk maklumat terkini berhubung operasi dan perkhidmatan Puspakom, orang ramai boleh mengikuti Facebook Puspakom Sdn Bhd atau melayari www.puspakom.com.my.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required