“Menang” Raya myTukar — diskaun sehingga RM27k kereta Certified*; hadiah bernilai RM100k menanti!

“Menang” Raya myTukar — diskaun sehingga RM27k kereta Certified*; hadiah bernilai RM100k menanti!

Sambutan Hari Raya akan tiba tak lama lagi, dan jika anda sedang mencari kenderaan tambahan untuk kegunaan balik kampung, myTukar ada menyediakan pelbagai pilihan untuk dipertimbangkan. Dengan myTukar Certified, anda tidak perlu risau kerana kualiti kenderaan yang dibeli terjamin. Selain itu, ada banyak tawaran dan ganjaran yang turut menanti anda.

Dari 1 Mac hingga 19 Mei tahun ini, nikmati potongan harga sehingga RM27,000* ketika anda membeli kereta myTukar Certified, dengan 300 pelanggan terawal akan diberi ganjaran kad petrol bernilai RM100. Setiap pembelian juga melayakkan anda ikut serta dalam cabutan bertuah, yang mana lima pelanggan berpeluang memenangi perjalanan enam hari empat malam ke Seoul, Korea Selatan dengan semua perbelanjaan ditanggung untuk dua orang, bernilai RM11,600. Selain itu, ada 11 buah TV Android Philips saiz 43-inci bernilai RM1,799 setiap satu untuk dimenangi.

Membeli kenderaan myTukar Certified juga ada kelebihan lain selain daripada tawaran, iaitu keyakinan terhadap kenderaan yang dibeli itu. Sebelum dijual, setiap kenderaan myTukar Certified telah melalui pemeriksaan ketat 160-poin, meliputi aspek seperti enjin, stereng, brek, suspensi, transmisi dan klac.

Ini bagi memastikan anda menerima kenderaan yang bebas masalah dan tidak pernah terlibat dalam kemalangan besar, menunjukkan tanda-tanda pernah terendam dalam banjir dan meter jaraknya tidak pernah diusik. Kenderaan yang melepasi pemeriksaan ini juga kemudiannya dinilai aspek luaran dan dalamannya, serta melalui ujian diagnostik untuk memastikan tidak ada sebarang masalah. Selebihnya, anda turut diberikan jaminan setahun untuk enjin dan kotak gear, serta jaminan pulangan wang dalam lima-hari.

“Menang” Raya myTukar — diskaun sehingga RM27k kereta Certified*; hadiah bernilai RM100k menanti!

Sekiranya anda ingin menilai dan menjaga kenderaan anda, berkunjunglah ke Pusat Servis myTukar untuk pemeriksaan dan manfaatkan promosi serta tawaran yang ada dari 1 Mac hingga 30 April 2023, termasuk diskaun 50% untuk pakej jajaran dan imbangan tayar, serta diskaun 30% untuk cat semula badan kenderaan. Servis cat semula ini menarik jika anda ingin memberikan penampilan baru untuk kereta, dan itu disertakan sekali dengan servis coating untuk lampu utama dan cat semula rim bernilai RM800.

Dengan semua kelebihan ini, sambut Hari Raya dengan penuh makna dengan promosi myTukar dari 1 Mac hingga 19 Mei 2023. Untuk mengetahui lebih lanjut, layari laman rasmi myTukar dan nikmati promosi di semua cawangan myTukar di seluruh Malaysia:

  Kawasan tengah

 • myTukar Retail Experience Centre dan pusat servis – Puchong South
 • myTukar Retail Experience Centre – Glenmarie
 • myTukar Retail Experience Centre – Midvalley
 • myTukar Retail Experience Centre – One Utama
 • myTukar Body & Paint Centre – USJ
 • Kawasan Selatan

 • myTukar Retail Experience Centre dan Pusat Servis – Seremban
 • myTukar Retail Experience Centre and Pusat Servis – Skudai
 • myTukar Retail Experience Centre and Pusat Servis – Plentong
 • myTukar Retail Experience Centre – Melaka
 • myTukar Body & Paint Centre – Ulu Tiram
 • Kawasan Utara

 • myTukar Retail Experience Centre – Juru Autocity
 • myTukar Retail Experience Centre – Ipoh

*Sah untuk model terpilih.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required